Om Marknadsföring, Musik och IT

Att lura sina kunder

Aftonbladet lurar sina läsare, hur kan man som ett stort varumärke vara så dum att skada sig själv på detta vis undrar jag. Varje dag läser jag meningslösa rubriker som lurar en att läsa artikeln.

Idag lurades jag att klicka på det här Klippet:

Aftonbladet lurar sina läsare

Vad säger den? jo “EL Locos galna återkomst”. Då förväntar man sig att se just denna klipp där den där killen gör bort sig. Laul calling säger mig absolut ingenting som läsare.

Jag klickar på den och då kommer ju först en reklamfilm som man måste titta på och sedan förväntar man sig att klippet med målvakten ska komma. Men vad kommer då? jo man kommer till något helt annat. Till en studio med några män som snackar om oväsentliga saker och det är ett långt program på ca 20 min som heter Laul Calling. Var e klippet då? inte vet jag, för jag stängde ned efter 1 min. Helt ointresseant. Att de vill locka tittare till “Laul Calling” är ok, men inte genom att lura folk på detta vis. Förövrigt sög den där Laul calling ordentligt.

Aftonbladet är så girig och naiv att de skiter i hur de påverkar läsarnas förtroende, de tänker definitivt inte långsiktigt.

Reply

Comments links could be nofollow free.