Om Marknadsföring, Musik och IT

Inte konstigt att Malena Ermnans ’La voix’ ratas

Radion ratar Malena Ermnans ’La voix’. Som jag tidigare i ett inlägg nämnt det så är denna låt inget som passar till dansgolvet heller, opera som ingen kan sjunga med på refrängen funkar inte helt enkelt. Därför spelar jag den inte ute, spelar väl ingen roll om den vann eller inte, de som röstar på melodifestivalen är oftast samma personer som röstar flera gånger om, de flesta tittare röstar inte ens.

Jag blir inte alls förvånad över att radio inte spelar den. De som spelar den, gör det bara för att den vann, inte för att den är bra/spelbar.

4 Responses Subscribe to comments


 1. Patrick

  Skitsnack – visst kan den spelas och dansas till. Den är inte ett dugg opera, skulla kanske mera kalla den symfonsik rock eftersom den har ett härligt bas och trumgung. Nu vann den Melodifestivalen pga att en majoritet av tittarna ville ha den, acceptera det och spela vinnarlåten. Punkt och slut!

  Mar 26, 2009 @ 10:05 pm


 2. Daniel

  Den går utmärkt att sjunga med i, inget konstigt alls med den refrängen. Och om du inte kan franska så sjung la-la-la istället 😉

  Mar 26, 2009 @ 10:51 pm


 3. Ochtavio

  Ja du… Vissa är väl helt enkelt för obildade för att förstå värdet i att faktiskt ha en mångfald av musik. Men jag menar visst, det kanske inte går att sjunga med i den…. Men det visar ju bara att det håller en sjuhelvetes mycket högre klass än allt annat du/radio/disco spelar…

  Obildade byfåne.

  MVH
  Ochtavio

  Mar 26, 2009 @ 11:46 pm


 4. Malena Ernmans fiasko på Eurovision - Reza Razi is on Blog mode

  […] jag tidigare påpekade så har inte “la Voix” potential att varken spelas på radio eller dansgolv. […]

  May 17, 2009 @ 1:28 am

Reply

Comments links could be nofollow free.