Om Marknadsföring, Musik och IT

Malena Ernmans fiasko på Eurovision

Som jag tidigare påpekade så har inte “la Voix” potential att varken spelas på radio eller dansgolv. Nu såg man också att den hamnade bland de sista i Eurovision finalrankingen.Vad var det jag sa!

Norges låt som utklassade alla andra vet inte jag vad jag ska tycka om, ogillar den medeltida folkmusiksoundet så att säga. skulle nog inte ens ge den 1 poäng om det var upp till mig, men det är bara en smaksak det här med musik och inget att bråka om. Egentligen är hela tävlingen ett stort skämt, men men den underhåller ju nästan hela Europa. Grattis Norge!

Artikel: Malena Ernman “Europa är inte redo för mina höga toner”

Artikel: “Jag ska festa hela natten”

One Response Subscribe to comments


  1. Agneta

    Ja, musik är verkligen en fråga om smak och jag GILLAR verkligen Malenas låt och tycker den är värd en mycket bättre plats än 21:a!! Hon var jättebra men det verkar ju som om hennes plats i fortsättnigen också kommer att vara på operascenen…

    May 17, 2009 @ 6:32 am

Reply

Comments links could be nofollow free.