Om Marknadsföring, Musik och IT

Playzone, ett bluff-företag

Innan det kom ut i media råkade jag läsa ett inlägg på ett forum som varnade för Playszone. Någon hade skrivit en lista på saker som pekade på att Playzone var ett bluff företag.

Nu läser jag att den nya ägaren är en 19 åring som är känd hos polisen för knarkbrott. Det låter väldigt suspekt detta, hur kan en 19 årig pundare ta över en sådan butik och sköta den utan någon erfarenhet av E-handel och sådant. Det luktar målvakt fall. Alltså att någon eller några utnyttjar den här killen och har lagt hans namn på pappren för att skydda sig själva. Han kanske har fått några tusenlappar eller knark som utbyte.  Om inte så är fallet så måste det handla om en riktig dum jävla idiot.

Hur som helst, det är bra att folk och media skriver och varnar om sådant. Folk glömmer ibland bort att det finns risker med e-handel, man ska alltid göra en research innan man ska köpa saker på nätet. Man ska googla om företaget och se vad de har för rykte och se om det finns varningar. Speciellt om erbjudanden är för bra för att vara sanna.

Reply

Comments links could be nofollow free.