Om Marknadsföring, Musik och IT

Varning för Webbhotellet Crystone.se

Webbhotellet Crystone som jag har köpt tjänster av i 10 år har nått botten. Deras kundtjänst har nästan alltid varit uselt, tur att jag inte haft så stora problem med dem tills nu. En gång fick jag vänta i 8 månader för att de skulle uppgradera mitt Windows-paket. Jag fick tjata på dem i hela 8 månader. Borde ha bytt redan då.

Nu är det så att de har fakturerat mig fel, skickat dubbla fakturor. en för det gamla paktet som jag hade och en för den nya som jag har uppgraderat till. Den senaste fakturan har Crystone inte skickat hem, de har inte heller mailat den. De har lagt den på en kontrollpanel som jag aldrig besöker. Nu har de iaf stängt av min webbplats pga att denna faktura inte är betalt. Jag har dock redan betalat en annan faktura som skickades för 6 månader sen för 1 års period. Fattar inte varför de skickar en till.  Kontaktar dem och säger att jag redan har betalat, de lovar att kolla upp ärendet och ringa tillbaks. Men de ringer aldrig tillbaks. Jag har försökt ringa dem men nu kommer man inte ens fram längre, gav upp efter 35 minuter.

Har också mailat dem angående ärendet, då svarar de kort med att jag ska skicka kvitto på att jag har betalat den senaste fakturan. Jag skriver tillbaka och förklarar läget igen. Men nu har det gått 4 dagar utan svar. Mailat dem igen, ringt flera gånger utan att komma fram.

Detta är förkastligt, otroligt uselt och oacceptabelt. Min webbplats har varit nere i 1 vecka nu! Varning för Crystone, kommer att byta så fort det går.

One Response Subscribe to comments


  1. Crystone fortsättning… - Reza Razi is on Blog mode

    […] skrev ett inlägg om Crystone och sågade deras kundtjänst ordentligt eftersom de inte höll vad de lovade och struntade i att […]

    Jun 02, 2009 @ 10:25 pm

Reply

Comments links could be nofollow free.