Reza Razi bloggar
om vardagslivet och sånt

Japansk öl

Skål för Zlatans 4 mål mot England, speciellt den sista…SÅ JÄVLA MAGISKT!

Det har hänt en hel del på en dag! SD-toppen visar sina rätta jag genom läckage av rasistfilm vilket egentligen inte är någon överraskning för mig, bara en till bekräftelse att rasismen finns och har stor stöd, vad ska man säga när folk i riksdagen springer runt med järnrör och kallar folk för Babbe och Hora liksom. Även om de sparkas så kommer det nya med precis samma åsikter. Israel bombar Gaza och dödar Hamas generaler och utlöser krig i området. Storstrejk i EU:s Krisländer pga hårdare tag. Svenska landslaget knäcker England där Zlatan showar sönder nya Friends Arena och skriver histora. Ingen har gjort fyra mål i en match mot England på 140 år och 915 matcher. Väldigt händelserik dag.

 

Comhem suger

Måste även dela ut en känga till Comhem som förstörde min fotbollskväll
genom att fucka upp TV & Internet i 2 timmar mitt i matchen.
Fan vad ni är sämst!
Ingen kundtjänst ingenting,
om det skiter sig så sitter man helt hjälplös utan TV och Internet och Telefon om man har det hos dem med.

 

Pytt i panna med ägg

Pytt i panna till middag – Gött!

 


Tags: , , ,

Spam comment

De här spam-kommentarerna som jag får på bloggen blir allt mer smartare…fast ändå inte.

Nu har Spam-botsen kopierat in meddelanden från forum/mail. Meningen är säkert att det ska se äkta ut. Ena är t o m på persiska och ser ut som ett mailkonversation. Som ni ser så ser man direkt att det är spam då det förekommer konstiga bokstäver mitt i orden, problem med ÅÄÖ tydligen. Samt att det finns 0 sammanhang eller relation till inläggen. De fastnar i spamfiltret.

 

500-sedeln

 

Sedan vill jag kommentera de här nya sedlarna som ska komma…Alltså varför lägger de fula bilder på 500 och 1000-lappen? den där kvinnan på 500-sedeln ser fan ut som en transa. Ursäkta mig men har inte Birgit Nilsson bättre bilder än det där? usch! Vill de att man snabbt ska göra sig av med de stora valörerna? hmf! Varför inte ha en bild på Birgitte Nilsson istället? från den tiden hon var het, innan operationerna. Aja, det tar en tid innan man vänjer sig till de här nya sedlarna. Jag skulle vilja se Kungen på 1000-lappen och Zlatan på 200-lappen (det finns faktiskt en facebookgrupp till det haha) och vart är Alfred Nobel? om det är någon svensk som förtjänar att få va på en sedel så är det ju Nobel! Eller kanske Foppan? äsch!!!

 


Tags: , , , , ,

Anders Brejvik Massmördare och Terrorist

Alltså den här Norska terroristen massmördarens rättegång (Anders Brejvik) är ju ganska intressant.
I hans värld har han försökt att rädda Norge från Islam?
Genom att mörda Norska kristna barn? eh… ok?
För att de har “arbetat” för multikulti?
hmm..wierdo!

Jag hatar att media och folk sväljer all moral och etik för pengar och respekterar idioten och ger honom utrymmet att stå i rampljuset och sprida sitt hatiska budskap mot många miljoner människor och för att rekrytera fler till sin terrorist rörelse. Den sekunden han mördade folk förlorade han all rätt att behandlas som en hederlig människa. Han borde skickas till ett helvete direkt utan någon rättegång eller advokat när allt är så självklart. Nu sitter han stolt och hånflinar mot de anhöriga och folket, helt respektlöst! Slöseri med tid, energi och pengar. Lås in honom direkt för livet där han ska straffas genom att arbeta ideellt resten av sitt liv. Detta som händer just nu är bara löjligt. En massa skitsnack och onödiga detaljer om varför han gjort så. Han tog en massa oskyldiga liv och stolt erkänner det och skall straffas direkt, punkt. Onödigt att slösa tid och pengar på detaljer!

 


Tags: ,

Reza Razi 2012

Jobbar mycket – Hinner knappt blogga

Det har blivit en snackis att man ska bojkotta OKQ8, Statoil och Preem och bara tanka på de andra bolagen för att de ska bli tvungna att sänka det sjukt höga bensinpriset. Skapa konkurrens och visa konsumentkraft, låter intressant. För att detta ska funka måste folket enas vilket det aldrig kan ske i detta lata och egoistiska samhälle. Oljebolagen samarbetar och höjer sina priser tillsammans, då borde konsumenter också samarbeta. Köp bensin från endast hälften av bolagen så det andra hälften blir tvungen att sänka priset för att locka kunder.

 


Tags: , , , , ,

Tidigt morgon redo att ta över världen….Not!

Dataprogram som listar ut om en låt är en hit eller shit enligt den här artikeln. Vilket jävla skämt! Låt mig en gång för alltid förklara hur en hit blir till, det har inget med musiken eller artisten att göra, allt handlar om marknadsföring! Skivbolag och korrupta Radiostationer/Media kanaler bestämmer vilka låtar som ska bli hits genom att spela sönder dem. Det är en konstruerad och manipulerad process. Alltså det är aldrig låten i sig som gör att det blir en hit, endast hypen som skapas runt om kring den vilket är helt oäkta. Så nu vet ni det.

 

Hah! en dataprogram som upp till 60% kan säga om det är hit eller inte! haha! vilket skämt. 99% av alla låtar som släpps blir inte hits så om jag skriver ett program som bara säger nej till alla låtar så får jag mycket bättre % än det “intelligenta” dataprogrammet! Lägg ägg!

 

 


Tags: , , , ,

Funderar hårt på vad jag ska äta till lunch

 

Läser att T-boz från TLC har gått i konkurs och är skyldig 4mille dollar. Märkligt…”Hon lever inget utsvävande liv utan spenderar endast 48 000 av de 66 000 kronor hon tjänar varje månad” okeeej! rolig tycka-synd-om-fattig-artist-artikel.

 

 


Tags: ,

Asiatisk buffé är bra för själ och kropp

Det börjar bli kallt nu, på med mössan och glöm uteservering, inne med värmeljus som gäller

Sprang in på hetsjakten på Håkan Juholt eller “Ljugholt” som han nuförtiden kallas

Tycker att media överdriver och endast vill sälja lösnummer på bekostnad av Sossarna och Håkans karriär.

Journalisterna slogs med klor och tänder för att komma fram till Håkan idag för att få till dagens stora rubriker och material. Med alla medel vill man sätta dit honom utan att ha några bevis eller någon ordentlig utredning. Det är så lätt för media att förstöra för någon, eller i denna fall ett politisk parti. Folk är så dumma att de tror på exakt allt som står i kvällstidningarna. Ta det lugnt liksom och låt det utredas först innan ni börjar trumma i högsta volym, han kanske har gjort ett misstag och har redan gjort rätt för sig. Att vinna politiska poäng och smutskasta en politisk person på detta sätt är lågt när de själva inte har rent mjöl i påsen. Alla politiska motståndare utnyttjar sin chans att sparka på offret som ligger nere. Avgå skriker alla högersympatisörer och allmänt pantade sossar utan några bevis eller så, nu när det inte passar behövs det ingen rättvisa… avrätta den misstänkte utan rättegång, raka hans mustasch och skicka honom till Oskarshamn. Människors dubbelmoral, falskhet och överdrivna egoism äcklar mig. Egoism är ok men det måste finnas en balans och måtta i allting annars blir det ohållbart att leva med trygghet tillsammans i ett samhälle, då är det lika bra att köra med djungels lagar rakt av som högerpolitiken strävar efter, den starkaste överlever och den svage dör. För mig spelar det ingen roll, höger eller vänster… jag vill inte vara med i ett spel där alla fuskar i. (som Wordfeud, har lagt ned spelet sedan alla har börjat fuska) Jag kör mitt eget race.

 

Journalister har dolda agendor och är inte objektiva som de borde vara. Politiker är en bunt skitsnackare som endast är ute efter sina egna intressen. Även om de i början vill ha samhällets bästa blir de giriga efter ett tag, det är i människans natur och är inte så lätt att motarbeta. Det är bara så. Vem ska man då lita på? Ingen! Det går inte ens att lita på sin egen familj längre som den här tjejen som roffar åt sig sin mammas trissvinst!  Its a jungel out there my friend! Eat or be eaten! Tyvärr är det endast pengar och makt som styr och media skulle lätt kunna sprida falska rykten om sin egen mamma om de skulle tjäna pengar på det, så tro aldrig på allt som står i tidningen, gör du det är du naiv och blåögd, de flesta är det tyvärr. Därför har jag aldrig engagerat mig i politiken och kommer aldrig göra det heller för det kommer för evigt att lukta bajs om det.

 

Nu över till något helt annat…..

 

Nu går det få fri påsättning om man köper dubbdäck!

Måste tipsa Mr. Kunwash om det här… han snackade om att han behövde dubbdäck 🙂

 

 


Tags: , , , , ,

Donia och jag utan ansiktsmask

 

Jag har uppgraderat min iPhone till iOS 5 och gillar de nya smarta funktionerna, uppdaterade även Macbooken till Lion från Snow Leopard bara för att kunna använda iCloud fullt ut! Fiffigt med en gemensam server för samtliga prylar som man kan använda för överföring av data och backup. Tyvärr stötte jag på ett problem när jag satte på Photo Stream. Det fungerar så här att alla foton man tar med iPhone hamnar i “Photo Stream” och man har tillgång till bilderna från alla kopplade utrustningar som PC/Mac, ipad & ipod.  Detta fungerar endast med Lion och senaste iPhoto ´11 vilket jag skaffade (Bra affärsidé att tvinga folk till köp av produkter för att kunna använda “gratis funktioner”) och det fungerade fint tills jag var klar med testet och ville radera testbilderna från “Photo Stream”. Hepp, det går inte att radera specifika foton från streamen utan alla foton ligger där i minst 30 dagar om man inte går och stänger ned “Photo Stream” och raderar samtliga foton. De har alltså inte gett användarna möjligheten att radera enstaka foton. Mycket märkligt! Har de inte tänkt att folk tar miljoner bilder och kanske inte vill att alla ska laddas ned till samtliga datorer? dåligt! Det blir bara för mkt och tar bara onödig plats och svårare att sortera. Kanske de fixar detta i kommande uppdateringar med tanke på så många användare på nätet som klagar över detta.

 

 

 

Ett annat stort minus är detta med iTunes som låser ens iPhone till en dator. Om man vill synka med en annan iTunes på en annan dator raderas all musik bort. Jag var tvungen att göra detta och fick där med sitta och fixa playlists på nytt igen för att kunna få över mina favoritlåtar till iPhone. Märkte också att iTunes har utan mitt tillstånd kopierat samtliga låtar (jag har mååånga) till sitt eget bibliotek och ockuperat en massa plats på HDn för att den tycker att det blir smidigare så! Sug iTunes! Jag fick radera bort biblioteket och bocka av det där kopieringsfunktionen i inställningar och göra om allting från början. Jag vill absolut inte att ha dubbla låtar på min HD. Har alltid ogillat iTunes och nu hatar jag det ännu mer. Skiten ska uppdatera sig själv stup i kvarten och aldrig glömmer jag bort den gången den inte kunde känna igen musikbiblioteket efter en uppdatering. Jag hade spenderat många timmar med att tagga låtar och ordnat dem precis som jag ville ha det och nu var plötsligt allting borta! sedan dess har jag beef med iTunes och kommer aldrig att använda skiten om jag inte måste synka iPhone. Tummen ned!

Mina kontakter försvann också men jag hade backup på dem. Nu saknar jag de senaste kontakterna men det är inte hela världen. Suttit och lärt mig nya funktionerna på Lion och blir irriterad på att de har ändrat rullningsriktningen på musen så så att sidorna rullar åt fel håll! ska fixa tillbaka det i inställningar genast!

 

 

Amir är inne i en renoveringsfas i livet – Vi va och kollade på kakel och köksmaterial
Fet ost och bacon burgare på Max gjorde mig sömnig


Tags: , , , , , ,

 

Reza at Balash café ;)

I look so good!

 Dags att käka Sushi, det var ett tag sen. Kompleterade med en kaloribomb till fika! laaaagoom!

Araben och jag tycker att media har förstorat den där hockymålvaktens Stefan Livs död så överdrivet att det blir irriternade, alltså vi vet inte ens vem killen är (Vila i Frid – no disrespect ) , jag har aldrig hört hans namn och jag trodde att jag hade ganska bra koll på bra hockyspelare. hur som helst, de gör det till en sensationell världsnyhet á la WTC bombningen. Ok om det var Foppa som hade dött, tare lungt liksom. Det skulle räcka med en mindre artikel tycker jag, inte ett jävla liv om Liv (han heter så). Journalistiken suger och särkilt hur de prioriterar nyheter är helt uselt i detta land. Jag menar Linda Rosings bröstförstoringsnyhet hamnar högre upp än andra viktiga händelser i världen. Artikel som denna och andra ickenyheter som “Gå ned 10kg på en vecka med nya bajsmetoden” eller “UFO fångad på bild”(Alltid mycket suddig bild) lägger de längre upp än “Färja sjönk – 380 personer saknas“. Sen ska vi inte snacka om gamla nyheter som kommer tillbaka utan att det har hänt någonting nytt.

 

Ja det är sådant vi diskuterar när vi käkar och fikar jag och Araben, när vi inte leker med våra iphones förstås. Läs den här artikeln om en som betygsätter Stockholm och Sverige, lagom rolig artikel!

 

 


Tags: , ,

Remixen är klar

Min version av Journeys klassiker Don’t Stop Believing
Enjoy! Have fun!

Journey – Don’t stop believing (Remix)


.

.


Tags: , , , , , , ,

Den här morgonen sög!

Först vaknar jag av en mardröm (Anders Breivik + två till stod med laddade vapen bakom min dörr och jag tittade genom titthålet och kände mig underlägsen, även om jag hade nån slags vapen) sedan när jag försöker att somna om väcks jag upp igen av måsjävlarna som skriker nonstop, sedan kommer killen som ska klippa gräset…WTF!   Det mina vänner är inte en bra start på dagen! Jag går upp och ska läsa nyheter, undviker allt om mardrömsbesökaren Breivik som är så uttjatad nu. Vad han äter och hur han bajsar är inte så intressant men media måste mjölka sönder spektaklet så länge det går, uppmärksamhet är precis vad han vill ha och det får har serverat på fat. Så läser man att SJ har släppt av en liten flicka in the middle of no where och nu är hon försvunnen.  Flickans storasyster som hade biljetterna va på toaletten och då passade nån idiot till SJ-personal att slänga ut flickan som bara är 11 och inte kan svenska.  Is it becouse she was black? Is it? Nu har hon hittats i alla fall, nån snäll tant hade tagit henne hem över natten, fan va snällt!

.

Ingen bra start idag som sagt men med stor sannolikhet så ska resten av dagen vara bra! Vädret är i alla fall perfekt, ska kanske ta och sola lite…

.


Tags: , ,

Massmördaren Anders Behring Breivik

Det som har hänt i Norge är sjukt och vidrigt, han bombade regeringshus först men det räckte inte… hur fan tänkte han när han sköt ungdomarna på Ön? Försökte han slå något slags rekord?  Eller kanske var han ute efter att mörda nån politiker som inte var där så att han istället löpte amok på alla andra? Jag visste inte, men gjorde en research och kom snabbt fram till att allt var planerad i minsta detalj och dokumenterat i ett manifest på 1500 sidor. Han har förklarat varför och hur han har gjort allt detta i förväg och hur han ska göra vid rättegång och fängelset steg för steg. Helt fascinerande! Jag har läst några utdrag av boken och måste säga att det är helt sjukt detta.

.

I hela 9 år har han planerat detta. Det har tagit honom 3 år att skriva manifestet, även om hälften är citat från andra. Han har skrivit dagbok och steg för steg förklarat hur han har gått till väga. Han ville döda så många som möjligt för att få så stor uppmärksamhet som möjligt för att det ska bli PR för den här “boken” han har skrivit som tydligen ska starta upp en movement. Lite som filmen Fight Club. Det ska trigga andra att starta nån slags organisation mot islam och vänsterpolitik, lik korståget. Så allt detta som har hänt är en PR-kupp för hans bok som ska trigga andra sympatisörer… hmm. Wow! säger jag bara!

.

Förresten så är han en riktig WoW (world of warcraft) nörd.  Han tipsar hans efterföljare att de ska ljuga till de närmaste att de ska spela WoW medans de ska spendera tid på att planera massmord så att det inte väcker misstankar. Han har även skrivit att 95% av alla som läser den här “boken” kommer tro att han är en galning och det ska vara normalt. Så vi har en PR-geni som vill vara riddaren som befriar Europa från Islam/Multikultur. Hans plan fortsätter i rättegången och fängelset, det ska spridas propaganda så gott det går.  Detta blir intressant att följa…

.

.

.


Tags: , , , , , ,

Sommartider hej hej!

Svenskt sommar när den är som bäst! Jag skulle ut en snabbis och det vara bara lite mulet, så fort jag sätter foten ute ur dörren åskar det och det blir världens storm, blev helt dyngsur på 3 minuter.  Aja suttit i studion hela dagen väntat på att kläderna ska torka.

I alla fall finns det något att jubla över!


Nu när det bara är mulet och grått ute så sitter jag mest inne och gör musik
Det händer inte alls så mycket mer

Jo förutom att SL har stängt ned Blåa linjen mellan Rådhuset och Centralen enda fram till Oktober och därför måste jag ta världens omväg för att åka till syrran eller morsan eller någon annanstans i mina gamla trakter. Som kompensation ska de höja Månadskortpriset med 100 kronor. SL kan officiellt dra åt helvete.

.

Sedan den här snubben som har pissat i vattenreservoaren så att de måste tömma 300 miljoner liter vatten…Whattefack liksom, vad tänkte han på…. att det var avloppsvatten? IDIOT!

.

Fast den HÄR nyheten tar ju ändå priset… HAHA! Priceless!

.

.


Tags: , , , , , ,

 

SL ska höja priset på månadskort med 100:- i år läser jag, trevligt…en kebabtallrik mindre för mig i månaden då.  Varför ska vi inte säga 1000:- jämnt istället va?  surt! Som vanligt så tiger svenska folket och tar emot ännu mer skit. Bara att köra på liksom va för det existerar ingen motstånd för orättvisor i det här landet.

 

Idag blev det klart att FC Barcelona vinner La liga och därför ska jag nu fira detta genom att ta en dusch, känner mig rätt svettig av att sitta och prodda musik i flera timmar.

.


Tags: ,

Powered by Stockbeatz Productions
Reza Razi © 2011 www.rezarazi.com