Reza Razi bloggar
om vardagslivet och sånt

Japansk öl

Skål för Zlatans 4 mål mot England, speciellt den sista…SÅ JÄVLA MAGISKT!

Det har hänt en hel del på en dag! SD-toppen visar sina rätta jag genom läckage av rasistfilm vilket egentligen inte är någon överraskning för mig, bara en till bekräftelse att rasismen finns och har stor stöd, vad ska man säga när folk i riksdagen springer runt med järnrör och kallar folk för Babbe och Hora liksom. Även om de sparkas så kommer det nya med precis samma åsikter. Israel bombar Gaza och dödar Hamas generaler och utlöser krig i området. Storstrejk i EU:s Krisländer pga hårdare tag. Svenska landslaget knäcker England där Zlatan showar sönder nya Friends Arena och skriver histora. Ingen har gjort fyra mål i en match mot England på 140 år och 915 matcher. Väldigt händelserik dag.

 

Comhem suger

Måste även dela ut en känga till Comhem som förstörde min fotbollskväll
genom att fucka upp TV & Internet i 2 timmar mitt i matchen.
Fan vad ni är sämst!
Ingen kundtjänst ingenting,
om det skiter sig så sitter man helt hjälplös utan TV och Internet och Telefon om man har det hos dem med.

 

Pytt i panna med ägg

Pytt i panna till middag – Gött!

 


Tags: , , ,

Batman skylt

Den här filmen vill jag se på bio,
trotts att det finns en risk att någon psykfall kommer och dräper allt och alla

Det blir allt fler galningar som får för sig att begå massmord, det är lite oroväckande… man kan när som helst hamna i en sådan situation och dö. Typ när man är på bio, tunnelbanan eller var som helst lite random sådär. Eftersom man inte har rätten att bära vapen i detta land får man väl kasta bananer och hoppas att mördaren halkar och slår sig. Jag är emot vapen, tror inte att det blir bättre av att alla bär på vapen men man kan inte heller gå runt helt oskyddad trotts allt. Lite moment 22 där, inte bra att alla ska ha vapen inte heller bra att bara kriminella och psykfall ska bära på vapen.

 

Så länge det finns denna enorma vapenindustri och lobbyister kommer fler att kunna få tag på vapen. Man ser ju hur det fungerar i USA, hade de förbjudit vapen skulle inte James Holmes få tag på så många vapen helt obemärkt och kanske inte så många skulle bli skadade. Men de som tjänar miljarder på vapenindustrin skiter väl i människoliv, det är avkastning som är det enda viktiga och politikerna är deras bitches! Obama vågade inte ens kritisera vapenindustrin när han åkte till Denver, det är ju val snart trotts allt.

 


Tags: , , , , , ,

Reza Razi 2012

Jobbar mycket – Hinner knappt blogga

Det har blivit en snackis att man ska bojkotta OKQ8, Statoil och Preem och bara tanka på de andra bolagen för att de ska bli tvungna att sänka det sjukt höga bensinpriset. Skapa konkurrens och visa konsumentkraft, låter intressant. För att detta ska funka måste folket enas vilket det aldrig kan ske i detta lata och egoistiska samhälle. Oljebolagen samarbetar och höjer sina priser tillsammans, då borde konsumenter också samarbeta. Köp bensin från endast hälften av bolagen så det andra hälften blir tvungen att sänka priset för att locka kunder.

 


Tags: , , , , ,

Asiatisk buffé är bra för själ och kropp

Det börjar bli kallt nu, på med mössan och glöm uteservering, inne med värmeljus som gäller

Sprang in på hetsjakten på Håkan Juholt eller “Ljugholt” som han nuförtiden kallas

Tycker att media överdriver och endast vill sälja lösnummer på bekostnad av Sossarna och Håkans karriär.

Journalisterna slogs med klor och tänder för att komma fram till Håkan idag för att få till dagens stora rubriker och material. Med alla medel vill man sätta dit honom utan att ha några bevis eller någon ordentlig utredning. Det är så lätt för media att förstöra för någon, eller i denna fall ett politisk parti. Folk är så dumma att de tror på exakt allt som står i kvällstidningarna. Ta det lugnt liksom och låt det utredas först innan ni börjar trumma i högsta volym, han kanske har gjort ett misstag och har redan gjort rätt för sig. Att vinna politiska poäng och smutskasta en politisk person på detta sätt är lågt när de själva inte har rent mjöl i påsen. Alla politiska motståndare utnyttjar sin chans att sparka på offret som ligger nere. Avgå skriker alla högersympatisörer och allmänt pantade sossar utan några bevis eller så, nu när det inte passar behövs det ingen rättvisa… avrätta den misstänkte utan rättegång, raka hans mustasch och skicka honom till Oskarshamn. Människors dubbelmoral, falskhet och överdrivna egoism äcklar mig. Egoism är ok men det måste finnas en balans och måtta i allting annars blir det ohållbart att leva med trygghet tillsammans i ett samhälle, då är det lika bra att köra med djungels lagar rakt av som högerpolitiken strävar efter, den starkaste överlever och den svage dör. För mig spelar det ingen roll, höger eller vänster… jag vill inte vara med i ett spel där alla fuskar i. (som Wordfeud, har lagt ned spelet sedan alla har börjat fuska) Jag kör mitt eget race.

 

Journalister har dolda agendor och är inte objektiva som de borde vara. Politiker är en bunt skitsnackare som endast är ute efter sina egna intressen. Även om de i början vill ha samhällets bästa blir de giriga efter ett tag, det är i människans natur och är inte så lätt att motarbeta. Det är bara så. Vem ska man då lita på? Ingen! Det går inte ens att lita på sin egen familj längre som den här tjejen som roffar åt sig sin mammas trissvinst!  Its a jungel out there my friend! Eat or be eaten! Tyvärr är det endast pengar och makt som styr och media skulle lätt kunna sprida falska rykten om sin egen mamma om de skulle tjäna pengar på det, så tro aldrig på allt som står i tidningen, gör du det är du naiv och blåögd, de flesta är det tyvärr. Därför har jag aldrig engagerat mig i politiken och kommer aldrig göra det heller för det kommer för evigt att lukta bajs om det.

 

Nu över till något helt annat…..

 

Nu går det få fri påsättning om man köper dubbdäck!

Måste tipsa Mr. Kunwash om det här… han snackade om att han behövde dubbdäck 🙂

 

 


Tags: , , , , ,

Massmördaren Anders Behring Breivik

Det som har hänt i Norge är sjukt och vidrigt, han bombade regeringshus först men det räckte inte… hur fan tänkte han när han sköt ungdomarna på Ön? Försökte han slå något slags rekord?  Eller kanske var han ute efter att mörda nån politiker som inte var där så att han istället löpte amok på alla andra? Jag visste inte, men gjorde en research och kom snabbt fram till att allt var planerad i minsta detalj och dokumenterat i ett manifest på 1500 sidor. Han har förklarat varför och hur han har gjort allt detta i förväg och hur han ska göra vid rättegång och fängelset steg för steg. Helt fascinerande! Jag har läst några utdrag av boken och måste säga att det är helt sjukt detta.

.

I hela 9 år har han planerat detta. Det har tagit honom 3 år att skriva manifestet, även om hälften är citat från andra. Han har skrivit dagbok och steg för steg förklarat hur han har gått till väga. Han ville döda så många som möjligt för att få så stor uppmärksamhet som möjligt för att det ska bli PR för den här “boken” han har skrivit som tydligen ska starta upp en movement. Lite som filmen Fight Club. Det ska trigga andra att starta nån slags organisation mot islam och vänsterpolitik, lik korståget. Så allt detta som har hänt är en PR-kupp för hans bok som ska trigga andra sympatisörer… hmm. Wow! säger jag bara!

.

Förresten så är han en riktig WoW (world of warcraft) nörd.  Han tipsar hans efterföljare att de ska ljuga till de närmaste att de ska spela WoW medans de ska spendera tid på att planera massmord så att det inte väcker misstankar. Han har även skrivit att 95% av alla som läser den här “boken” kommer tro att han är en galning och det ska vara normalt. Så vi har en PR-geni som vill vara riddaren som befriar Europa från Islam/Multikultur. Hans plan fortsätter i rättegången och fängelset, det ska spridas propaganda så gott det går.  Detta blir intressant att följa…

.

.

.


Tags: , , , , , ,

Så röstade Svenska folket

Alliansen segrade och SD kom in i  rikstan

Så går det när de stora partierna inte vågar göra någonting åt invandrings och integreringsproblemen

Om 4 år kommer SD att bli större om alliansen inte tar tag i det

.

.


Tags: , , ,

Dag 3 utan facebook – Jag börjar vänja mig nu

Inget svar från facebook, hatet växer!
Ska dra och rösta för ett bättre Sverige nu!
Glöm inte att rösta idag!

.

.


Tags: , , ,

Trodde att både Syrianer och Svenskar hade egna länder redan!
Vad menar ND med denna mening? att Sverige är under ett hot? av vilka då?
Finland? Norge? Somalia? men tjena!

Sämsta argumenten jag hittills har beskådat på någon valaffisch

Det är en dag innan valdagen och det enda man läser på tidningar och hör av folk är ju smutskastningar mot olika partiledare, ingen som vill prata om själva politiken eller Sveriges framtid. Idiotfolket tror att det är Idol de ska rösta på, att den som pratar bäst eller har bästa utstrålningen som man ska rösta på. Det är politiken man borde rösta på..inte partiledaren som många har svårt att uppfatta. Så koncentrera dig och tänk till ordentligt innan du väljer sida min vän.

.

.


Tags: , , , , ,

Trimmade sidorna lite

Jag är fortfarande förkyld och lider av kronisk fotsvamp som kliar som in i helvete! Laddade ned en iphone app för Valet 2010, enligt Partitestet sympatiserar jag med FP, SD, V & C nästan lika mycket. Totalt 32% Rödgrönt, 53% Alliansen. Skit test!

.

.


Det är såå glasklart att SDs egentliga plan är att göra en Hitler

Dock har de inget annat val än att spela fina och tvätta bort hakkorset tillfälligt så att de kan få en fot i riksdagen. De har det här rikspuckot som SD-ledare i nån stad. En gammal nazist som insett att man ska prata till sig makten…vilken tur att han inte kan prata lika bra som Jimmy då. De borde städa bort dessa typer från partiet om deras rasrensningsplan ska nå i mål.
Jag dog av garv när han sa “Foorntiden..oo ehhh…Julafton..oo..” 😀

.

.


Tags: , , , , ,

Jag DJade på den här mannens 50-års kalas
Det betyder inte att jag ska rösta på hans parti

Ta hand om varandra!

.

.


Tags: , ,

Powered by Stockbeatz Productions
Reza Razi © 2011 www.rezarazi.com