Reza Razi bloggar
om vardagslivet och sånt

Rammtin hade sin nya iPhone i tre dagar innan den trillade ut ur fickan i en sjö när han skulle plocka upp några burkar läsk som kyldes i vattnet. Mobilen sjönk som en sten och det dröjde ca fem minuter innan han lyckades ta ut den. Snacka om vattenskada, displayen är fläckig och kameran och mikrofonen är död nu när han har låtit det torka i två dagar. Om han har tur så kommer det att bli bättre när det har torkats mer vatten. Annars får han lägga ut några tusen på reparation då vattenskador inte ingår i garantin.

 

Han är helt förstörd över detta och googlar sönder sig på att hitta vägar på att reparera vattenskadorna. Han har lagt mobilen i en låda ris för att vattnet ska absorberas. Vem fan har kommit på det där liksom… plastlåda med ris.

 

Roligt att han först ljuger och säger att den har kommit lite vatten på den på jobbet,  sedan att han har råkat hälla öl över sig själv med iphone i fickan. Snorungen försöker använda Cialdinis principer emot mig. Efter ett tag säger han sanningen och faktiskt lyckas dämpa min chock, vad ska han säga till sina päron? de blir nog inte så glada över det här.

 

Han hade precis tagit en bild innan han tappade den i sjön…

 

iphoneinwaterSekunder innan Iphone besöker sjöbotten

dsc04031Rammtin gråtäter och tänker på sin döda Iphone

Han köpte en ny laptop istället för att det ska kännas bättre

 

dsc04030Här blev han asglad för att touchscreen funktionen började att fungera

dsc04034Ninos tänker blackmaila Rammtin, han vill ha pengar emot att inte berätta vad som har hänt till hans föräldrar.

dsc04035Jag drog till Hard Rock Café och tittade på Eurovision istället

dsc04037

Tråkigt, Eurovision är ett skämt och Sveriges bidrag suger hårt

dsc0403612 points to Norway…helatiden, yes but why?

dsc04038Sedan blev det Bon Jovi & Elvis

 

Några goa gubbar mutade mig gång på gång för att jag ska spela Elvis

 

 

 

 


Tags: , , , , , , , , , , , ,

Post Comment

Please notice: Comments are moderated by an Admin.


Powered by Stockbeatz Productions
Reza Razi © 2011 www.rezarazi.com