Reza Razi bloggar
om vardagslivet och sånt

Reza Razi

Hört att det ska bli halvsoligt idag.

Sitter och håller på med en del arbetsuppgifter, inget kul alls. Känner mig stressad och tar lite paus, kan inte koncentrera mig, Kanske ska jag dra ut och ta lite frisk luft, ingen regn idag.. äntligen!

Nyheterna varnar för bluffakturor som egentligen är reklam, men hur dum är man om man betalar in fakturor utan att kolla vad det är? Visst är det fult att göra reklam på detta viss, tänk om man fick flera sådana brev varje dag av olika företag, man skulle bli galen!  Jag blev bara påmind om den där fakturan från Crystone som jag betalade in utan att granska, det visade sig att de hade lurat mig på 600:- .   Nu förtiden dubbelkollar jag var enda jävla faktura!


Tags: ,

Post Comment

Please notice: Comments are moderated by an Admin.


Powered by Stockbeatz Productions
Reza Razi © 2011 www.rezarazi.com