Reza Razi bloggar
om vardagslivet och sånt

DSC04116

Jag har solat idag, syns det?

Det var stekhet ute i solen och jag var inte blyg

DSC04178

Rammtin 20år, sekunder ifrån att kugga uppkörningen

Det var ingen kul dag idag för The Ram, han kuggade på hans första uppkörning…livet är hårt ibland, men så ere! ibland måste man ju faktiskt stanna för förbipasserande vid övergångställen också, jobbigt jag vet, men vid uppkörning måste man ju spela att man bryr sig om sådana gatanister och cyklister och andra idioter som är i vägen.

ramrezthen-now

Före & Efter

Ser ni någon skillnad ens?
Rammtin har bara blivit lite längre och jag lite skäggigare 😀
Sedan han var ett litet barn lärde jag honom att massera mina axlar, han har blivit proffs på det nu!


Tags: , , , ,

Post Comment

Please notice: Comments are moderated by an Admin.


Powered by Stockbeatz Productions
Reza Razi © 2011 www.rezarazi.com