Reza Razi bloggar
om vardagslivet och sånt

DSCN1453

Rez at Stockbeatz Music Lab

Sitter hemma och lyssnar på musik och väljer de låtar jag tror skulle funka bra på dansgolvet. Gud vad många låtar det släpps hela tiden, orkar inte längre lyssna igenom hela låtar, man märker liksom om det är bra eller dåligt genom att spola och lyssna 20 sek av låten. Lite i början, mitten och slutet av låten räcker. Sen när jag har valt klart lyssnar jag igenom dem och finplockar de bästa.

Suttit i studion idag och varit borta i musikens värld, kom på att jag inte hade ätit nåt mer än två stekta ägg på morgonen när jag va klar på natten. Lika bra, kanske går man ner några gram på köpet…


Tags: , , , ,

Ett Svar

  1. U.. says:

    Inte slarva med maten!!!!!

Post Comment

Please notice: Comments are moderated by an Admin.


Powered by Stockbeatz Productions
Reza Razi © 2011 www.rezarazi.com