Reza Razi bloggar
om vardagslivet och sånt

DSC03973

Sverige är på väg att bli som USA

Jag ser fler och fler tiggare på T-banan och ute i stan ju mer tiden går, speciellt på sommaren syns de ju av naturliga skäl mer. Många kommer från andra länder för att “jobba” här i team sägs det. Jag gillar inte utvecklingen… Samhällets standard sjunker mer och mer och våra kära politiker.. ja vad gör de?

På bilden ber polisen uteliggaren att flytta därifrån då butiken har klagat. På T-banan kommer proffs-tiggarna med sina printade lappar och tjänar faktiskt en hel del stålar per dag. Jag brukar aldrig ge dessa någonting, de enda jag kan tänka mig att skänka växel till är gatumusikanter.


Tags: , ,

Ett Svar

  1. Helen says:

    håller med dig, det är en sorglig utveckling…

Post Comment

Please notice: Comments are moderated by an Admin.


Powered by Stockbeatz Productions
Reza Razi © 2011 www.rezarazi.com