Reza Razi bloggar
om vardagslivet och sånt

Where is my iPhone 3Gs?

Den här dagen startades underbart och slutade helt katastrofalt, ingen dag att komma ihåg alltså. Som salt på såret fick inte jag min nya telefon idag som jag skulle ha fått för hela tre veckor sen pga att en idiot som heter Peter inte kan sköta sitt jävla jobb! Hur svårt ska det vara att leverera några telefoner till respektive ägare? Däremot fick både Ninos och Babak sina telefoner… vi beställde samtidigt, orättvist! alla andra får sina hemlevererade med bud! Men jag måste vänta i obestämd tid!  Jag får heller inte någon svar, Tele2 som jag har beställt telefonen av hänvisar till sin underleverantör som heter Peter! “Ring Peter och kolla med honom” säger Tele2:s kundtjänst. Peter vägrar svara på sin mobil då han vet att han har arga kunder efter sig… Ninos har terroriserat hans mobil under en hel vecka nu utan resultat! Han svarade de första två dagarna och lovade att skicka telefonerna förra onsdagen! men ICKE!  Araben har även terroriserat Magnus… budkillen… och Jessica på kundtjänsten varje dag! tills han fick sin telefon idag…3 veckor försenad. Budkillen har sagt till Ninos att mitt namn inte ens finns på hans leveranslista!!!  jag blir galen snart och drar till den där Peters kontor och flippar! Dock finns inte telefonen där, utan nånstans i Uppsala.. men jag kanske kan läxa upp Peter för all magsår och gråa hårstrån han har givit mig under de här tre veckorna… GE MIG MIN iPHONE NU!

DSCN1789

Telefonterrorist


Tags: , , , ,

Post Comment

Please notice: Comments are moderated by an Admin.


Powered by Stockbeatz Productions
Reza Razi © 2011 www.rezarazi.com