Reza Razi bloggar
om vardagslivet och sånt

DSC04087Ännu en varm dag idag och ännu ett SMS från kära Leverantör-Peter
Snarare 3 sms med samma innehåll! spammar-Peter!

Hej ännu en gång vill jag tacka för ditt tålamod med leveransen av din Iphone 3Gs. Idag har vi suttit och väntat på den tredje samt den resterande leveransen på arlanda. tredje leverans är tillgänglig imorgon och vi fortsätter att leverera ut, dock kommer det bli under fredagskvällen och under Lördagen. Tyvärr gäller fortfarande att några kommer få sin telefon under veckan som kommer pga den faktiska frakttiden. vill ni kontakta mig så skicka gärna ett SMS, jag sitter upptagen mycket på dagarna och kan inte svara alltid när det ringer och när kvällen kommer hinner jag helt enkelt inte ringa alla åter. Tack ännu en gång för ert tålamod. MVH // Peter Bylundh

Jasså…då får jag väl vänta i några dagar till då! … men jösses! “jag sitter upptagen mycket på dagarna” … Ja!…upptagen med att inte svara på desperata kunder som ringer!  Men vem skulle orka snacka med en massa arga kunder när man lungt kan skicka ett SMS istället egentligen. Jag skulle nog inte heller svara…

Aja nog om Peter… Viktigast av allt är vad jag åt idag till lunch!

DSC04405

Fläsknoasette med stektpotatis igen…lite hummos med bröd vid sidan skadade inte


Tags: , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cerberus

Post Comment

Please notice: Comments are moderated by an Admin.


Powered by Stockbeatz Productions
Reza Razi © 2011 www.rezarazi.com