Reza Razi bloggar
om vardagslivet och sånt

DSCN1894Araben stylar med sin nya 3Gs

DSCN1909Jag sitter avundsjuk och väntar på att nån budkille ska ringa mig…

DSCN1915Sedan blev det jobb på The Bridge… här står jag och värmer upp inför natten!


Tags: , , ,

6 Svar

 1. sanna says:

  Jag har inte heller fått min. JAG DÖR! Orkar inte vänta mer, nu har det gått snart 7 veckor sedan jag beställde den. Helt sjukt! Jävla Tele2 och Datametrix och iPhone 3GS-brist och Peter Bylundh. Dessutom sa de att den hade SKICKATS för tre veckor sedan. WTF?! De har ju inte ens fått in den. Vad är det för fasoner?

  • Rez says:

   ellerhur! riktigt frustrerande! När de sa att de har skickat d för tre veckor sen har de säkert menat att de skickat iPhonesen från fabriken i kina med cykelbud…. 🙁

 2. sanna says:

  Cykelbud förmodligen, ja!! Om den inte kommer på måndag så säger jag upp mitt abonnemang. Jag har backup-beställt en från Telia nu. Vi får väl se vem som levererar först. Telia har 4 veckors leveranstid. Härligt om Tele2 inte hinner leverera innan det. Jag har varje dag i sju veckor blivit besviken över att inte ha någon avi i brevlådan. Mitt materiella behov är nu olidligt, jag har sådana abstinensbesvär efter någonting som jag ännu inte ens hunnit bli beroende av. Jag lider med dig!

  • Rez says:

   hehe ja då vet du hur jag har det…snart hamnar jag på psyket pga det här… jag blir inte alls förvånad om Telia levererar innan Datametrix/tele2! SMSat Peter också…men inget svar!

 3. Araben says:

  hahaha… hade du sprungit lite snabbre så hade du haft en iphone nu.. vem fan lyssnar på musik när man gå av tåget och vem beställer 16 GB när d finns 32? amatörer.. jag beställde 32 Gb och fick den relativt snabbt..stora kunder kommer först..lol

Post Comment

Please notice: Comments are moderated by an Admin.


Powered by Stockbeatz Productions
Reza Razi © 2011 www.rezarazi.com