Reza Razi bloggar
om vardagslivet och sånt

DSC04393Araben berättar något roligt, men jag kommer inte ihåg riktigt vad…
…säkert berättar han om sin nya spännande iPhone applikation…
hmmmf…

DSCN1839Här e vi ute och åker och letar efter nånstans att äta

Ingen budkille har ringt mig än… att det ska vara så svårt att leverera varor  (läs iPhone) i den är världen!


Tags: , , , ,

28 Svar

 1. sanna says:

  Åh förresten! Jag skickade sms till Peter Bylundh och frågade om han ens fått in svarta 16 GB iPhone. Inget svar. What does it mean?!

 2. Araben says:

  hur kan man beställa 16 GB? d e därför ni inte får.. stora kunder kommer först sen kommer ni..

 3. Araben says:

  då får du inte leka med den nu när vi fikar.. ska du vara snäll nu eller?

 4. sanna says:

  Har pratat med Tele2 nyss. Fick inte säga upp mitt abonnemang, fick inte heller något leveransbesked. Hm – har du numret till budfirman? Peter Bylundh svarar ju inte i telefon och inte på sms och Tele2 säger bara att det ska levereras men säger inte när och av vilka. I morse gick dessutom displayen på min mobiltelefon sönder, så nu är allt prima!

  • Rez says:

   Nja min kompis “Araben” har numret till budkillen… han har redan fått sin mobil..men fick idag ett SMS av Peter om att mobilerna ska leveraras denna vecka och blablabla… detta SMS fick inte jag som INTE har fått mobilen än! galet! har SMS:at honom igen idag, men han svarar inte! blir galen snart!

 5. Araben says:

  hej Sanna.. numret till budfirman e: 018152100. fråga efter Magnus nr.. d e han som kör ut mobilerna med sin blåa audi.. han e trevlig och hjälper till.. min iphone fanns inte på listan men han tog med den ändå..

 6. sanna says:

  TACK!

  Ringde nyss. “Denna vecka”. As if.

 7. sanna says:

  Alltså Tele2, inte budfirman.

 8. sanna says:

  Har du hört något om din? Jag fick info nu att Peter Bylundh inte längre har hand om telefonleveranserna och att de letar ny leverantör. Jag tvivlar på att det kommer denna vecka. Jag håller, likt dig, på att bli galen!!

  • Rez says:

   hmm.. jag ringde tele2 idag och kundtjänst-Nicklas sa att de inte riktigt vet när det kommer pga strul med leveransen… Så ja det kan komma snart eller kanske aldrig ens kommer som det lät! 🙁

 9. sanna says:

  Alltså jag tycker det är helt sjukt! Jag har försökt byta till 32 för de verkar vara mer tillgängliga men det får man inte. Jag tycker nästan att de ska erbjuda 32 som kompensation eller också så ska de tillåta en att byta. 7 veckor är inte OK om det finns telefoner att tillgå!!! Särskilt när det strular såhär mycket!!!

 10. Rez says:

  Håller med dig helt! Jag försökte byta till 32 och budkillen hade med sig en som en annan kund hade avbeställt, han sa att jag kunde byta till den till min kompis. Men jag hann inte fram i tid så han åkte iväg från min kompis som precis hade fått sin 32a. Nu vet jag fan vad som kommer hända. Peter svarar inte på SMS, o du säger att han inte längre är ansvarig? sa de det på tele2 eller?
  Vilket jävla strul!!!!!

 11. sanna says:

  Ja precis, för igår när jag ringde så sa de att Peter satt i möte med de högre cheferna och idag så fick jag veta att han inte längre har hand om leveranserna. Jag fick heller inte svar på mitt sms som jag skickade till honom. Men jag vill liksom inte byta till Telia/Tre heller för det blir i slutändan mycket dyrare, men å andra sidan kanske det inte är värt väntan om det ska vara såhär jävla jobbigt med Tele2 och Datametrix. Helt omöjligt!!

 12. sanna says:

  Ok, fick nu bekräftat att de LETAR ny leverantör och inte kan återkomma med leveranstider. Har avbeställt min beställning och istället beställt en via ElektronikBiten som din vän här ovanför gav numret till. De skulle få leverans denna vecka.

 13. sanna says:

  Ring och var skitförbannad. Jag lyckades få 200 kr i samtalspott då, så med två månaders fri månadsavgift så hade jag fått cirka 900 kr till godo från Tele2, men jag orkar helt enkelt inte vänta mer. Jag såg att Tre hade i lager, det blir nog dyrare med dem om alla ens vänner har Tele2 men du kan ju överväga det… 🙁

 14. sanna says:

  Jag tycker att du ska kräva dem på 32 GB-telefon alternativt att du får fri månadsavgift i typ tre-fyra månader med tanke på att de lovat skicka ut den men inte har gjort det. Till mig sa de upprepade gånger att den är “skickad” och “på väg” och den har ju uppenbarligen aldrig ens varit det. Jag är så jävla arg på både Tele2 och Datametrix, de hade åtminstone kunnat säga att de väntar “på obestämd tid” istället för att hela tiden lova och “tända hoppet” hos kunder. Min mobil är dessutom trasig så jag hade verkligen uppskattat om de hade kunnat berätta tidigare att de inte ens kan garantera leverans, men det kanske man borde ha gissat sig till med tanke på hur osäkert allt detta har verkat. I SJU VECKOR har jag väntat och jag fick inte ens en telefon i slutändan. Jävla piss säger jag bara!

  • Rez says:

   Ja jag ska ringa dem igen…. det är riktigt illa att de ljuger och säger att de är skickade och på väg när de inte ens är i Sverige. Förkastligt av tele2 och Datametrix!

 15. Rez says:

  Nu har de sagt till min polare att de resterande mobilerna är på väg, dock vet inte de när leveransen sker. Fortfarande genom Datametrix och att Peter inte längre är ansvarig utan någon annan… hmmm…

 16. sanna says:

  Jag håller verkligen tummarna för att du får din mobil!! Jag blev bara så bitter över att höra “de är på väg” och att ingen kan ge mig ett kollinummer t.ex. Vilket uppenbart tyder på att de INTE är på väg.

 17. Araben says:

  om du bor i sthlm så behöver du inget kolli nr.. de levererar.. så e d för de som beställt 32 G.. osäker när d gäller 16 G .. I LOVE MY IPHONE=)

 18. sanna says:

  @araben: stfu!!!

Post Comment

Please notice: Comments are moderated by an Admin.


Powered by Stockbeatz Productions
Reza Razi © 2011 www.rezarazi.com