Reza Razi bloggar
om vardagslivet och sånt

504kör The Bridge imorrn Fredag

En tjej från Tele2 kundtjänst ringde idag och erbjöd mig kompensation för de här tusen åren som jag har fått vänta på min mobil. De vet fortfarande inte när den kommer fram. Leverantör-Peter är inte ansvarig längre och någon annan anonym ska ta hand om leveransen. Snacka om att ha otur… alla andra har fått sina mobiler! förutom jag och Sanna och säkert några till…

Har varit i studion idag och spelat in en hel del, sedan var jag på middag hos min mamma. Nu ligger jag i sängen och tittar på lite på TV och surfar lite…medans M pratar högt i sin telefon.


Araben tipsade om det här roliga klippet på Facebook 😀


Tags: ,

3 Svar

  1. sanna says:

    Härligt, vad fick du då? Hemskt nyfiken. Alltså, om det funkade så så skulle jag typ köpa alla iPhones från konkurrenterna, låsa upp dem och sen skicka ut dem, eller nåt…

  2. sanna says:

    Och kul klipp, haha! 🙂

Post Comment

Please notice: Comments are moderated by an Admin.


Powered by Stockbeatz Productions
Reza Razi © 2011 www.rezarazi.com