Reza Razi bloggar
om vardagslivet och sånt

(Collage på Adela Och Reza)Rez & Adela @ Stockbeatz Music Lab

Vi har börjat med en ny låt… den heter “Unwanted”
Kommer att releasa en kort dokumentärfilm om det snart
Så fort jag orkar redigera förstås


Men Kristi har redan skrivit en hel bok om det i sin blogg 😀

Ja hon är ju lite konstig, hennes blogg heter champagne vs. havregrynsgröt till exempel, hon gillar att läsa porrtidningar och frågar mig vad jag tycker om modellernas privata delar, sen kan hon ibland bli helt crazy, tror faktiskt att hon har schizofreni och ADHD blandat med svag Damp, men hon är rolig och snäll samtidigt. Vår interna kommunikationssystem är så rubbad att om du skulle höra oss snacka skulle du ringa polisen och psykvården på en gång. Men vi har kul ihop…

 


Tags: , , , , , ,

Post Comment

Please notice: Comments are moderated by an Admin.


Powered by Stockbeatz Productions
Reza Razi © 2011 www.rezarazi.com