Reza Razi bloggar
om vardagslivet och sånt

Reza & KebabenSushi, Kebaben & jag

En rätt så trist dag idag, pappersarbete och en del webb, nu orkar inte jag mer… måste fixa lampjäveln som krånglar och sedan ska jag vara en slacker, skulle till studion egentligen och jobba men nu har jag ingen lust med det, trött i skallen.

Fått lite mer kompensation ifrån Tele2 eftersom de fortfarande inte har levererat min iPhone, jag får sms:a och ringa gratis, surfa 1GB data gratis tills jag får mobilen, sedan efter det får jag 1000kr i ringpott + 2400 kr rabbat på mobilen.  Dock vet de fortfarande inte när leveransen kommer… 🙁   Jag är inte nöjd, det är mobilen jag vill ha… men men..

Nu håller de på med en kampanj för deras mobila internet,  de kör med bil i stan och sänder live webTV, om sändningen avbryts över 30sek så kommer kundtjänstchefen att släppas ned i en pool med kallt vatten…  Det borde de även ha för sina iPhone leverans, då skulle all personal få simma i poolen.


Tags: ,

2 Svar

  1. sanna says:

    Fy fan vad surt! Men det är faktiskt rätt mycket kompensation alltså. Haha, iPhone-affären blev dyr för Tele2… Fatta alla missnöjda kunder. Men räknar du på det så blir det ju minst 3 200 kr om du dessutom fick två månaders avgift gratis. Nåväl, jag FÖRSTÅR att det inte är någon tröst. Kan tipsa om att Elektronikbiten har fått in olåsta iPhones, vita, 32 GB idag. David Svensson är världens bästa säljare, han är helt fantastiskt bra!

    Håller med om att all personal på Tele2 skulle fått simma, hahaha.

Post Comment

Please notice: Comments are moderated by an Admin.


Powered by Stockbeatz Productions
Reza Razi © 2011 www.rezarazi.com