Reza Razi bloggar
om vardagslivet och sånt

MAc

Ninos funderar på att köpa en laptop

 

Vi var och kollade runt i stan lite, det vimlade med folk och bilar. Jag fick köra runt i åratal tills jag hittade P-plats. Kraftig dimma och Taxibilar som tror att de äger gatorna och kör exakt som det behagar. Gående idioter som hoppar framför en bara för att det är en övergångställe. Om man råkar bromsa lite för hårt framför dem så stannar de till mitt på gatan, kisar…ger världens ondaste blick och går vidare så sakta de kan. Jag brukar trycka gasen i botten då!  fast i friläge…då blir de rädda som små kycklingar och springer i väg. Nån vacker dag kommer jag att trycka gasen i botten i ettans växel när nån gör så där så får vi se hur tuff aset är när vederbörande ligger på asfalten med inälvorna utanför kroppen. (Rasa inte nu kära läsare,  jag menar inte allvar)

 

Vi kollade lite på datorer. Åsnan Ninos älskar Apple, tack vare mig som introducerade honom till iMac för ett antal år sen. Jag kollade också runt lite och försökte att beställa en special Super-MAC som man bygger efter ens behov.  Kalaset skulle kosta över 100lax för en sådan superdator med 32Gig ram-minne bland annat, så jag var tvungen att avvakta av finansiella skäl. Fick nöja mig med extra minneskort till digitalkameran som kostade 260:- för 2 Gig.

 

Ninos Apple

Apple får Tummen upp!

 

Det är nånting med Syryoyos och MAC,  jag har nämligen en Sryoyo-klass kompis som dör för Apple produkter, hmm.. ser ett klart samband här.

 

Fika

 

Tog en snabb fika innan jag drog vidare till Södermalm

 

Tummen upp
Ninos tumme var ständigt upp idag!

 

 

 


Tags: , , , ,

Post Comment

Please notice: Comments are moderated by an Admin.


Powered by Stockbeatz Productions
Reza Razi © 2011 www.rezarazi.com