Reza Razi bloggar
om vardagslivet och sånt

DSCN2337Kebab-Attack med Lökpojken

Provade souvlaki m pomfritt
Tummen Upp

Nyvakna löken körde SAFE, Kebabtallrik m pommes

Filip o RezaAffärssystem och sådant

filipeagmobilLöken har världens sämsta kamera på sin mobil

yavarrec2Inspelning på kvällen med André “Yavar” Avar – Tummen upp!

yavarrecHär tar han i som fan

Nu är jag hemma och ska leka lite med Back2Back videosnutten, annars kommer Kristi att spamma sönder mig och skicka mig superlånga hat-SMS. Men först ska jag skörda mina sockerrör på farmville såklart. Säli fixade mig en Rudolf med röd näsa nyss, tack för det Säli (vali kheyli Badjensi fortfarande). Det har varit en produktiv dag hittills iaf, hinner jag göra klart den här filmsnutten också kommer jag att sova gott.


Tags: , , , , , , ,

Ett Svar

  1. Säli says:

    vashegüüd-is! (glöm inte att du blåste mig på min Rudolf med Röda Mulen ha!)

Post Comment

Please notice: Comments are moderated by an Admin.


Powered by Stockbeatz Productions
Reza Razi © 2011 www.rezarazi.com