Reza Razi bloggar
om vardagslivet och sånt

ninosspangagrill

Araben beställer pizza

Araben ska alltid köra sin magiska replik när han beställer käk så att de inte slarvar med nånting, de där magiska orden kan faktiskt leda till en betydlig mycket bättre kvalité på maten man får på en restaurang än det man annars vanligen får.

“Kompis gör bra ha!” är en förkortning till: Min vän, jag vet att ni ibland inte gör maten ifrån hjärtat, men den här gången får du fan inte slarva med något och göra det ordentligt, jag kan det här med matkvalité, mig kan inte du lura!


Funkar 9 gånger av 10. Dock får inte ni läsare använda meningen utan tillstånd, en obligatorisk avgift på 20kr debiteras för varje användningstillfälle. Annars har ni begått lagbrott och kommer bli kontaktade av Arabens advokater omgående.

ninospizzaspanga

Arabens specialpizza och min Bussola fick – Tummen Upp!


Tags: ,

Post Comment

Please notice: Comments are moderated by an Admin.


Powered by Stockbeatz Productions
Reza Razi © 2011 www.rezarazi.com