Reza Razi bloggar
om vardagslivet och sånt

En lugn söndag är över, fikat lite och tittat på film och TV mest.

En av Sveriges mest kända communitys läggs nu ner eftersom trafiken har blivit så pass dåligt att de bara går minus. Playahead.com, en sajt som jag förut spenderade en hel tid på, det var som Facebook fast utan all familj och riktiga vänner. En hel del människor har jag lärt känna genom PA, massor av kompisar, ragg och en och annan flickvän. Jag kunde sitta i timmar och chatta på Planket och driva med folk. Det var jätte kul de första åren då det inte fanns några Admins som kickade en så fort man gick över gränsen. När det infördes admins på planket förstördes allting, då fick vi stammisarna på Planket akta för vad vi fick skriva helt plötsligt. Sedan invaderades sajten av fjortisar när Playahead blev kommersiell och girrig. Allt skulle helt plötsligt kosta pengar och man bombades av reklam. Då blev det slut på det roliga och jag slutade att hänga där. Sedan kom Facebook och Bilddagboken och dödade Playahead. Känns ändå att en del av mitt liv som dör med Playahead även om jag inte har hängt där i säg 5 år. Konstig känsla…

Araben är inte heller så glad över Playaheads undergång


Tags: , ,

Post Comment

Please notice: Comments are moderated by an Admin.


Powered by Stockbeatz Productions
Reza Razi © 2011 www.rezarazi.com