Reza Razi bloggar
om vardagslivet och sånt

Återbesök på favoritstället – Kungsgrillen

Provade Wayne’s varmchoklad med marshgmallows – Satt bra i snövädret

Araben har en app till iPhone för Wayne’s Coffee, där finns det en massa info och ibland erbjudanden. Rätt så fiffigt. Finns fan apps till allt nuförtiden. Nu har Apple släppt den här gigantiska iPoden som kallas iPad. Jag blev inte impad av den, inget för mig så att säga. Men säkert många Apple-nördar som kommer köa utanför Applestore för den prylen.

Nu ligger jag i sängen med en chipspåse i famnen och surfar medan jag hetsar i mig chips, det är lite problematisk…för min ena hand är helt oljig och jag kan endast använda den andra fettfria…känner mig handikappad i nuvarande tillstånd.


Tags: , , , ,

Post Comment

Please notice: Comments are moderated by an Admin.


Powered by Stockbeatz Productions
Reza Razi © 2011 www.rezarazi.com