Reza Razi bloggar
om vardagslivet och sånt

De här två jävla turturduvorna trängde in mig hela resan hem idag

Jag blir så irriterad när folk blockerar min väg ut ur tåg/buss. Oftast är det mammor med deras jävla barnvagn eller nån jävla långresande prick med sitt bagage. Fast den här formen av Love-block har nu inträffat två gånger på kort tid, fattar de inte att jag känner mig inträngd?  man vill liksom inte avbryta deras love-moment men samtidigt ville jag knäa mig ut ur situationen, lite dubbla känslor så att säga. Hur jag gjorde för att de skulle öppna vägen? Jag ställde mig upp och suckade högt [*suck* öhhh!] så att de skulle skämmas! det gjorde de såklart..haha! Så brukade jag göra när jag gick i skolan och folk droppade in försenade. Det hade blivit norm i gymnasiet efter ett tag att alla i klassen suckade högt när någon kom in under lektionen, även om det var självaste rektorn!

.

.


Tags: , ,

Post Comment

Please notice: Comments are moderated by an Admin.


Powered by Stockbeatz Productions
Reza Razi © 2011 www.rezarazi.com