Reza Razi bloggar
om vardagslivet och sånt

Spam comment

De här spam-kommentarerna som jag får på bloggen blir allt mer smartare…fast ändå inte.

Nu har Spam-botsen kopierat in meddelanden från forum/mail. Meningen är säkert att det ska se äkta ut. Ena är t o m på persiska och ser ut som ett mailkonversation. Som ni ser så ser man direkt att det är spam då det förekommer konstiga bokstäver mitt i orden, problem med ÅÄÖ tydligen. Samt att det finns 0 sammanhang eller relation till inläggen. De fastnar i spamfiltret.

 

500-sedeln

 

Sedan vill jag kommentera de här nya sedlarna som ska komma…Alltså varför lägger de fula bilder på 500 och 1000-lappen? den där kvinnan på 500-sedeln ser fan ut som en transa. Ursäkta mig men har inte Birgit Nilsson bättre bilder än det där? usch! Vill de att man snabbt ska göra sig av med de stora valörerna? hmf! Varför inte ha en bild på Birgitte Nilsson istället? från den tiden hon var het, innan operationerna. Aja, det tar en tid innan man vänjer sig till de här nya sedlarna. Jag skulle vilja se Kungen på 1000-lappen och Zlatan på 200-lappen (det finns faktiskt en facebookgrupp till det haha) och vart är Alfred Nobel? om det är någon svensk som förtjänar att få va på en sedel så är det ju Nobel! Eller kanske Foppan? äsch!!!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Tags: , , , , ,

2 Svar

 1. TheDreamer-64- says:

  Hahaha, här har vi någon som också tycker att tusenlappen med han där mannen, som Riksbanken har valt ut att pryda framtidens tusenlapp, ska bytas ut mot en kung.

  En kung är värd att pryda tusenlappar inom svensk valör, ingen annan. Vill man hedra kulturen ska man absolut låta Gustaf III vara på tusenlappen, inte Dag mannen. Eller annan kung men ingen EU-man.

  Aja, ta sin tid att vänja sig vid nya sedlar, men hade varit roligare med en kunglig tusing 🙁

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 2. hanna says:

  Birgit var operasångerska, spelade tex lady McBeth, & jag tänker mig att det är därför hon ser väldigt sminkad ut; för att det var så man vanligtvis såg henne, eller för att det definierar henne som kulturperson.

  Brigitte Nielsen är däremot ej svensk utan dansk & därför inte aktuell för svenska sedlar.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Post Comment

Please notice: Comments are moderated by an Admin.


Powered by Stockbeatz Productions
Reza Razi © 2011 www.rezarazi.com