Reza Razi bloggar
om vardagslivet och sånt

DJ REZ

Jag dansar och spelar på Club Toxic

 

Det är en tråkig och trist tisdag idag, jag har försökt att skriva en låttext med melodi till, men efter bara en timme tappade jag lusten och började koda webb istället.  Sedan har jag gjort lite research till en uppsats. Känner att jag inte kan sitta stilla och koncetrera mig, hoppar från det ena till det andra och nu sitter jag och surfar runt och bloggar helt plötsligt, börjar bli lite trött… kanske dags att ta en siesta.. hmm… not such a bad idea trotts allt. Men först ska jag nog ordna käk. Det blir så skönt att sova med mätt mage, onyttigt sägs det men vem bryr sig.

 

Läste nyss lite nytt om rättegången mot The Pirate Bay…  Jag finner det väldigt underhållande samtidigt som den är intressant. Läs mitt arga inlägg om det i min andra mer “seriösa” blogg om du orkar.

 

 


Tags: , ,

Post Comment

Please notice: Comments are moderated by an Admin.


Powered by Stockbeatz Productions
Reza Razi © 2011 www.rezarazi.com