Reza Razi bloggar
om vardagslivet och sånt

Kungsgrillen leverar som vanligt!

Tummen Upp!

Nigeriabrev

Trodde att man bara fick sådana lurenderibrev (såkallade Nigeriabrev ) endast på Internet. Icke! nu kommer det även med kuvert hem till en också! Det är alltså någon jävel som går runt i trapphusen och kastar in breven eftersom det inte är skickat via posten, de har i förväg tagit ens efternamn och skrivit in det i brevet. Måste vara en liga som har folk i Afrika. Det är det vanliga “Hej jag är en advokat, Någon med samma efternamn som du har dött någonstans i Afrika och lämnat miljoner efter sig och jag kan fixa så att du kan få 80% av pengarna. ring eller mejla vid intresse”.  För de idioter som nappar på detta är nästa steg att sätta in en summa pengar på tjuvarnas konto för att dealen ska bli av. Det kan vara vilken bra anledning som helst, sedan blir man blåst på de pengarna. Egentligen borde jag göra en fin polisanmälan men eftersom jag inte tror att det kommer att leda någonstans då farbror polisen hellre hjälper katter ned från träden än att fånga tjuvar väljer jag istället att köra ett inlägg om det och varna era mammor om sådana lama bedrägeriförsök. Tydligen så existerar det blåögda människor som faktiskt går på sånt.

.

.


Tags: , ,

Post Comment

Please notice: Comments are moderated by an Admin.


Powered by Stockbeatz Productions
Reza Razi © 2011 www.rezarazi.com