Reza Razi bloggar
om vardagslivet och sånt

Jag köpte kattmynta idag till mina bebisar… gud va fjolligt det där lät. Ja i alla fall… Kattmynta… det gör katter till galna djur, som narkomaner sniffar de och rullar runt på golvet och bråkar om vem som ska få sniffa. Jag har gapskrattat åt deras beteende länge idag, det var första gången de fick kattmynta tror jag. Vilken succé! Jag filmade lite när jag hade skrattat färdigt, då hade Sushi tagit över klösbrädan som jag hade lagt kattmynta på och vägrade att släppa den.. see it for your self!

 

Sushi & Kebaben drogade av kattmynta

 

Youtube kan dra åt helvete förresten! Jag blir så trött på deras kissnödiga jävla upphovsrättsregler! Hade lagt till en passande låt till klippet, men youtube mutade klippet pga deras jävla idiotregler! så nu har jag lagt nån instrumental som jag själv har gjort…passar inte så bra, men vafan!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Tags: , , , , , ,

Ett Svar

  1. Sleppy says:

    MORE DRUGS HAHAHA

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Post Comment

Please notice: Comments are moderated by an Admin.


Powered by Stockbeatz Productions
Reza Razi © 2011 www.rezarazi.com