Reza Razi bloggar
om vardagslivet och sånt

“Seeing is not always believing.”

Mycket jobb denna vecka. Vill för att börja med dela ut en känga till Tele2 som verkligen borde skämmas för supporten de erbjuder. Först lurar de mig på att förnya mitt avtal sedan lägger de in konstiga extra avgifter på fakturan, månaden efter försöker de ta dubbelt betalt för mobil-surf och har nu tre veckor i rad lovat mig att ringa upp mig för att lösa det här med säljaren som har lurat mig. Men de ringer inte, alltså de vill bara bli av med en och lovar att ringa om en vecka. De kan tydligen inte kan hitta ljudinspelningen som gjordes när säljaren lurade mig att förnya avtalet och tror att jag tröttnar om de bara bollar med mig. Tele2 kan dra åt helvete!

 

Middag: Kyckling med sallad

Fresh Fruite in season

 

 

 


Tags: , , , ,

Post Comment

Please notice: Comments are moderated by an Admin.


Powered by Stockbeatz Productions
Reza Razi © 2011 www.rezarazi.com