Reza Razi bloggar
om vardagslivet och sånt

Reza Razi 2012

Jobbar mycket – Hinner knappt blogga

Det har blivit en snackis att man ska bojkotta OKQ8, Statoil och Preem och bara tanka på de andra bolagen för att de ska bli tvungna att sänka det sjukt höga bensinpriset. Skapa konkurrens och visa konsumentkraft, låter intressant. För att detta ska funka måste folket enas vilket det aldrig kan ske i detta lata och egoistiska samhälle. Oljebolagen samarbetar och höjer sina priser tillsammans, då borde konsumenter också samarbeta. Köp bensin från endast hälften av bolagen så det andra hälften blir tvungen att sänka priset för att locka kunder.

 


Tags: , , , , ,

Ett Svar

  1. Roland says:

    Det allra bästa sättet att bojkotta elbolag är som jag har gjort. Jag har ställt av bilen och alla kostnader som en bil är anknutna till är eliminerade. Jag har fyra mil till jobb, åker buss. Jag värmer upp huset med luft-luftpump och ved. Alla dessa pengar jag tjänar på mitt nya upplägg gör att jag har råd att ta taxi om det så skulle behövas. Nu bor jag i Skåne och här har vi inga större avstånd till någonting. Så alla …kanske du… som har möjlighet att ställa av bilen,gör det. Det kallar jag bojkott!

Post Comment

Please notice: Comments are moderated by an Admin.


Powered by Stockbeatz Productions
Reza Razi © 2011 www.rezarazi.com