Reza Razi bloggar
om vardagslivet och sånt

Restaurang Empati

Restaurang Empati på Medborgarplatsen får
Tummen Upp!

Många goda kebab och grillrätter från Turkiet och Kurdiet 😛

Det är många restauranger som inte sköter hygienen och massa annat som är viktigt för dem som serverar mat och jag har genom den kända tummen betygsatt många av dem på den här bloggen, nu ser jag att det är någon annan jävel som kallar sig själv för miljöförvaltningen som gör nästan samma sak, ger anmärkningar och grejer! Inte ok!

 

Bakad potatis med skagenröra

Vill man vara på den säkra sidan får man väl laga maten själv!
Då blir det mindre fusk och äckligt i maten
Man får ändå inte glömma att livsmedelsbutikerna erbjuder en massa skit
och fuskprodukter så man måste välja med omsorg


Tags: , , , , ,

Ett Svar

  1. Leif says:

    Det här är rent skitsnack. Som tidigare livsmedelsinspektör i Stockholm så kan jag säga att det är rent patetiskt och orättvist att hänga ut krogar för en anmärkning, det går ALLTID att hitta en anmärkning och det finns i regel också. Det behöver inte på något sätt betyda att det handlar om krogsnusk eller att det är en dålig resturang, det här är så usel journalistik så att det stinkar! Det är en jakt på rubriker i ´nyhetstsorka.

Post Comment

Please notice: Comments are moderated by an Admin.


Powered by Stockbeatz Productions
Reza Razi © 2011 www.rezarazi.com