Reza Razi bloggar
om vardagslivet och sånt

Batman skylt

Den här filmen vill jag se på bio,
trotts att det finns en risk att någon psykfall kommer och dräper allt och alla

Det blir allt fler galningar som får för sig att begå massmord, det är lite oroväckande… man kan när som helst hamna i en sådan situation och dö. Typ när man är på bio, tunnelbanan eller var som helst lite random sådär. Eftersom man inte har rätten att bära vapen i detta land får man väl kasta bananer och hoppas att mördaren halkar och slår sig. Jag är emot vapen, tror inte att det blir bättre av att alla bär på vapen men man kan inte heller gå runt helt oskyddad trotts allt. Lite moment 22 där, inte bra att alla ska ha vapen inte heller bra att bara kriminella och psykfall ska bära på vapen.

 

Så länge det finns denna enorma vapenindustri och lobbyister kommer fler att kunna få tag på vapen. Man ser ju hur det fungerar i USA, hade de förbjudit vapen skulle inte James Holmes få tag på så många vapen helt obemärkt och kanske inte så många skulle bli skadade. Men de som tjänar miljarder på vapenindustrin skiter väl i människoliv, det är avkastning som är det enda viktiga och politikerna är deras bitches! Obama vågade inte ens kritisera vapenindustrin när han åkte till Denver, det är ju val snart trotts allt.

 


Tags: , , , , , ,

Post Comment

Please notice: Comments are moderated by an Admin.


Powered by Stockbeatz Productions
Reza Razi © 2011 www.rezarazi.com