Reza Razi bloggar
om vardagslivet och sånt

Expendables 2

The Expendables 2
7/10

The dreamteam av actionskådisar slår till igen! Nästan alla mina barndomsfavoriter är med i denna film. Sly, Bruce Willis, Arnold, Van Damme, Dolph, Chuck Norris omfg!! Ett måste för de som gillar de här skådisarna! Nostalgi på hög nivå! Själva filmen i sig är en vanlig 80-tals action…inget speciellt, bara samlingen av skådisarna gör den här filmen tillräckligt bra, man får en massa action och skratt samt halvbra animerade blod och explosionsscener men vem bryr sig? Det är som när man var ung och sådant som bra manus och skådespeleri inte var viktigt. En hel del komedi och massor av action… thats it! Att de drar en Chuck-Norris-Facts-skämt får plus i kanten av mig. Väldigt underhållande och där av 7/10 Tummar upp!

 

Ola och Löken ger både filmen och Kungsgrillen tummen upp!

 


Tags: , ,

Post Comment

Please notice: Comments are moderated by an Admin.


Powered by Stockbeatz Productions
Reza Razi © 2011 www.rezarazi.com