Reza Razi bloggar
om vardagslivet och sånt

DJ Högbergs Restaurang

Lirade på Högbergs i Helgen

Traktor Sratch Pro som jag kör med verkar inte gilla CDJ1000 MK2 så på något skumt sätt hoppade CD spelaren ibland till nästa track lite random sådär, livsfarligt…tänk att man har förberett nästa låt och helt plötsligt försvinner allt man har gjort och man måste göra om allt igen från början, om detta händer när låten som spelas håller på att ta slut så är man ganska rökt… hatar när det ska bli tekniska fel vid spelningar, man får liksom hål i magen och är konstant rädd att det ska hända nånting som förstör spelningen.

 

Reza

Dagen efter är man ganska sliten, men utvilad

Reza tränar hårt på SATS

Efter en träningspass
Måste träna hårt
för att kunna äta mer kebab


Tags: , , , , , ,

Post Comment

Please notice: Comments are moderated by an Admin.


Powered by Stockbeatz Productions
Reza Razi © 2011 www.rezarazi.com